Ljudboksklubben svepet – vecka 19

Det har blivit dags för andra avsnittet av når nya satsning Ljudboksklubben Svepet.

I det här avsnittet bjuder vi på en uppdaterad topp tre saxad från Storytels topplista, vi går igenom tre av veckans nya boksläpp – och så blir det lite bilder från releasefesten för Hans-Olov Öberg och Viktor Adolphsons nya bok Götgatsbacken, första delen i serien En äkta snut, som släpps 16/5. Den är inläst av en av våra absoluta favoriter, som bokstavligt talat figurerade i bakgrunden i premiäravsnittet av Svepet: Fredde Granberg.

Vi låter också Erik Lewin berätta om sin nya bok Tiotusen tårar, som släpptes i april. Det är femte boken i hans serie spänningsromaner som tar upp högaktuella samhällsproblem och just den här titeln är, dessvärre, kusligt aktuell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: