Ljudboksklubben svepet – vecka 21

Det har blivit dags för det fjärde avsnittet av Ljudboksklubben Svepet. I det här avsnittet bjuder vi som vanligt på en uppdaterad topp tre saxad från Storytels topplista, vi går igenom tre av veckans nya boksläpp. Den här veckan har vi inga mingelbilder att bjuda på, så då slår vi till med en liten trevlig hyllning av något som står oss varmt om hjärtat. Veckans bubblare är Sofia Löfgrens relationsdrama Här slutar allmän väg, utgiven på hennes och Lukas Adamssons nya förlag Adamsson Löfgren Förlag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: