Ljudboksåret 2012

Då får jag lägga ytterligare ett ljudboksår bakom mig. När jag tittar tillbaka på listan med böcker så kan jag konstatera att jag lyssnat på 64 böcker och att de jag tyckt bäst om är från de gamla vanliga Michael Connelly, Roslund, Hellström och Arne Dahl. Om jag ska lyfta upp några böcker som jag tycker sticker ut är den första Samuelson, Ebervall, Mördare i folkhemmet om Olle Möller. Jag gillar böcker om verkliga händelser och Olle Möllers liv måste ju vara en av de märkligaste i Sverige under 1900 talet. Den andra boken som stack ut och överaskade var Kristina Ohlssons Paradisoffer som jag tycker det var 2012 bäsat bok. Den tredje som kanske inte var så bra men ändå stack ut är E. L James Fifty shades of Grey om studenetn Anastasia Steele och den dominanta Christan Grey. Jag tror att den aldrig hade slagit som den gjort värden över om den varit skriven av en man. Att hänga ut dåliga böcker är inte lika roligt men ska man dela ut priset till årets sämsta får det bli Kristina Appelkvists Liv i överflöd.

Nu blickar jag frammåt mot ytterligare ett nytt och spännande år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: