Årskrönika – 2018 års roligaste bok

roligaste.png

Nu är det dags att börja sumera mitt ljudboksår 2018. Jag kan konstatera att jag delat ut 6 st 5:or på de 98 böcker jag lyssnat på. Men istället för att bara rada upp dom så har jag delat upp min årskrönika i ett antal olika kategorier och börjar med årets roligaste bok. Jag lyssnar inte på så många roliga böcker så konkurensen är inte mördande men Mattsson & Hellström – Stay Metal är ändå en värdig vinnare. En igenkännings humor helt i min smak.

Kan också läsa recensionen. klicka här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: