Camilla Sten – Staden

Hur kan 900 personer i den lilla staden med bara försvinna? Vad hände? Det är frågorna dokumentärfilmaren Alice och hennes team ska försöka ta reda på. Staden, eller Silvertjärn, är en spökstad som orörd sedan den dagen för 60 år sen då alla försvann. Kvar i Staden då var en stenad kvinna och ett spädbarn. Det är och bra kuliss gör en spännande historia. Vi får historien ut ett nu och ett då perspektiv. Nu när dokumentär filmen spelas in och då när det fruktansvärda hände.

Jag tycker upplägget och inledningen är riktigt spännande, sen tycker jag historien börjar ”trampa vatten”. Det är klart man vill veta vad som hände i Staden där för 60 år sen. Men den viljan räcker inte riktigt för att hålla min gnista uppe.

Avslutningsvis tycker jag att Callin Öhrvall Delmar gör en bra inläsning. För oss genom historien med fast hand.

Camilla Sten får en trea för sin mystiska skräckroman Staden, börjar bra men dalar lite mot slutet tyvärr.

Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: