Reneé Knight – Sekreteraren

Det här är en bok där vi vet att det ska gå åt skogen, allt är bara en fråga om när och hur. Vi får följa sekreteraren Christine som relativt oerfaren blir anställd som personlig sekreterare nummer ett hos en framgångsrik affärskvinnan. Hur mycket kan och bör man uppoffra för sin arbetsgivare. Det finns en tunn linje mellan den lojale medarbetaren och den besatte och Christine balanserar verkligen på den linjen. Sekreteraren är den person som alltid är med i händelsernas centrum, men ingen lägger märke till. Samtidigt skulle inget fungera om personen inte var där och höll koll och passade upp. Christine går all in i sin roll.

Det här är en krypande spännande psykologisk thriller som man inte kan släppa.

Renée Knight får en fyra gör sin spännande och krypande thriller Sekreteraren som balanserar på besatthetens gräns.

Uppläsare: Charlotta Åkerblom

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: