500 inlägg!!!

Allt började för snart 11 år sen. Jag ville prova på det där nya heta som kallades blogg. Då jag inte var så bra på att förmedla smink och klädtips så jag fick skriva det jag var intressead av, recensioner av ljudböcker. Nej jag har inte tjänat lika mycket som mina bloggkollegor från den tiden men å andra sidan finns min blogg kvar.
I och med att jag publicerade mitt inlägg om Caroline Grimwalkers bok Rekryteringen så passerade jag 500 inlägg på min anspråkslösa ljudboksblogg. Det är inte så pjåkig tycker jag. När bloggen förra året fyllde 10 år och så sammanfattade jag vilka recensioner och sidor som var mest lästa mm. Därför tänkte jag använda det här inlägget för att lyfta fram lite annan fakta kring min blogg.

2018 blev det ljudboksbloggen.com
Bloggen har alltid hetat ljudboksbloggen men adressen ljudboksbloggen.com köpte jag in augusti 2018. Det var också då jag bytte layout och började satsa lite på bloggen.

Alla 1388 böcker jag lyssnat på
På sidan Lista med ljudböcker hittar du en lista med samtliga böcker jag lyssnar på de senaste 20 år . I listan hittar du författare, uppläsare, betyg och när jag lyssnade på boken.

Hitta en recension via kategori
Viste du att att på sidan Kategorier kan du t.ex. hitta alla 6 recensioner jag skrivit om Håkan Nessers böcker eller alla 36 böcker där Magnus Roosmann varit uppläsare eller varför inte lista alla böcker som fått en femma i betyg.

20 år med ljudböcker
Fram till jag fyllde 30 så kanske jag läst ett tiotal böcker totalt om man räknar bort kurslitteratur. Det beror på att jag med största sanolikhet har dyslexi. Så när jag 2022 började lyssnade på ljudböcker så öppnades en ny värld för mig.

Men jag hoppas att det här bara är början. Nu siktar jag på 1000 inlägg. Jag hoppas också på att utveckla konceptet ljudboksbloggen framöver, så håll utkik.

Till sist ett stort tack till alla er som läser min blogg.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: