Ljudboksklubben – med Andreas Ek

Veckans gäst i Ljudboksklubben är, som vissa av er lyckats gissa, författaren Andreas Ek.

Han debuterade 2017 med den dystopiska spänningsromanen Raseri. Tidigare i april släpptes Han älskade dem alla, som är den tredje boken i serien om polisen Jannica Brandt och Eks nionde publicerade bok, men det är bara en av tre böcker som släpps 2023. I maj är han aktuell med sin första bok för slukaråldern (9-12), I fullmånens ljus. I augusti kommer Den åtråvärde livvakten, som är andra delen i spänningsserien om Jack Reachers svenska motsvarighet Joel Adler.

Vi bjuder på en trevlig intervju som bjuder på många skratt och intressanta samtalsämnen. Bland annat diskuterar vi Eks lite oväntade väg till författarskapet, hur han nyligen avslutade karriären som polis för att bli brandman, känslan när ens böcker översätts till andra språk och drömmen om att se sina litterära framgångar filmatiserade.

Veckans favorit: 

Topp tre manliga inläsare 

Andreas 
Ludvig Josephson 
Björn Bengtsson 

Peter W 
Björn Bengtsson 
Kristofer Kamiyasu 
Lars Winclair 

Peter C 
Tomas Bolme 
Magnus Roosmann 
Jonas Malmsjö 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: