Storytel

mzl_mmxhmhsj_320x480-75

Jag har sedan jag började lyssnat på ljudböcker använt mig av en rad olika mp3 spelare. Böcker har jag lånat på biblioteket och lagt över dom på min mp3. Detta trots att jag under det senaste åren haft avancerade telefoner med både plats och funktioner som lätt kunna konkurrerat ut min mp3 spelare har jag som en tjurig gammal gubbe hållit kvar vid den. Det tills nu, och anledningen stavas Storytel.

Första gången jag hörde talas om Storytel var i SVTs Darknästet 2009. Jag gillade idén redan då men om jag kommer ihåg rätt så var man tvungen att lyssna på böckerna streamat(alltid vara uppkopplad för att lyssna). Detta har gjort att jag tvekat. Efter det har jag med jämna mellanrum varit inne och tittat hur det har gått för dom. Men nu i somras tog jag mig i kragen och provade tjänsten på riktigt och föll pladask. För 169 kr per månad för jag tillgång till i princip alla böcker som kommer ut, direkt ner i mobilen. Funktionen som gör att man kan ladda ner böcker och sedan köra dom i offline läge gör nu också att man inte behöver streama böckerna längre. När sedan spelaren har en somna-in-timer så finns allt jag önskar mig.

Hatten av för en mycket smidig tjänst och ett himmelske för en ljudboksfantast som jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: