Stephen King – Sista vakten

Det här tredje boken om Mercedesmördaren och polisen som jagar honom. Jag var glatt överraskad när skräckbokens mästare skrev en deckare som var den första boken i den här serien. Den andra var lite seg i början men tog sig och var riktigt spännande på konserten på sluter. Så mina förväntningar på den här boken var höga. Men den levde inte riktigt upp till dom. Trots att jag kände till huvudpersonerna från de tidigare böckerna var det många att hålla ordning på i början. Det blev inte bättre när det började smyga sig in hokus-pokus och en hel del övernaturligt. Jag tror inte det kommer fler böcker i den här serien, och det är nog lika bra.

Uppläsare: Johan Svensson 

Betyg:


Bok nr 961

https://www.storytel.se//books/56044-Sista-vakten?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: