Kristina Ohlsson – Syndafloder 

Efter de två fantastiska böckerna i Lotus blues  serien och den lite konstiga Sjuka själar är Kristina Ohlsson tillbaka med en bok i Fredrika Bergman serien. Det känns nästan som att komma hem efter en längre resa. Borta bra, men hemma bäst. I den här boken får utrednings paret Recht/Bergman ta sig an ett kidnappningsdrama och en mordserie där de misstänkta finns både bland kollegor och på det privata planet. Det är en pusseldeckare med många lösa trådar inledningsvis men som sakta men säkert flätas samman.  Det är en konst att så många offer hålla historien trovärdig, men det löser Ohssons galant. Hennes sätt att med små korta tidshopp där man får veta att saker ska ske men inte av vem gör att man aldrig slappnar av. Den här boken håller samma höga klass som man vant sig med när Kristina Ohlsson skriver deckare.

Uppläsare: Mirja Turnstedt

Betyg:


Bok nr: 983

https://www.storytel.se//books/84807-Syndafloder?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: