Cathy Catarina Söderquist – Carpe Diem för helvete

Vad får än att välja en bok? Det kan vara att man känner igen författaren, omslaget, baksidestexten eller så kan det vara titeln. Carpe Diem för helvete är verkligen en titel som man blir nyfiken på. Baksidestexten börjar ”Allting började med att jag, Lise Berg, 51 år, inte alls lyckades fånga någon dag. De ofångade dagarna som passerade var lika gråa som en regntung himmel över London”.  Det är också ganska lovande. Det här är en feelgood bok som är helt ok men kanske inte så mycket mer. Det blir ibland lite väl mycket av det goda, det goda är i den här boken en medelålders kvinna. Det blir ibland lite för mycket frånskild-kvinna-som-minsann-klarar-sig-själv attityd för min smak. Nu kan det kanske  bero på att jag som man inte tillhör målgruppen. Men visst finns det en hel del roliga episoder i boken så det är helt klart värt att lägga 2 timmar på den här boken.

Uppläsare: Marie Oliv

Betyg:


Bok nr: 982

https://www.storytel.se//books/92911-Carpe-diem-foer-helvete?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: