Unni Lindell – Brudkistan

Det här är 10:e boken om Cato Isaksen och det kanske inte är den bästa i serien. Men det brukar ju vara svårt att hålla samma höga kvalité i en serie på 10 böcker. En sak som fortfarande gör mig förvånad ibland är att konceptet medelålders-frånskild-polis forfarande håller, oavsett om han heter Wallander, Beck eller Isaksen. Jag tror att ska man lyckas att skriva med den stereotypa mallen utan att bli ointressant måste man vara riktigt bra. Annars faller det platt. Lindells karaktär Cato Isaksen och de runt honom är bra. Men det som gör den här boken lite sämre än de andra i serien tycker jag är att historien är lite rörig. Det är svårt att hålla isär alla inblandade. Men kommer det en elfte bok i serien kommer den garanterat hamna i min framtida lyssnarlista.

Uppläsare: Magnus Roosmann 

Betyg:


Bok nr: 985

https://www.storytel.se//books/92908-Brudkistan?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: