Mia Törnblom – Ta plats med ansvar och generositet

Jag gillar människor som delar med sig, jag gillar Mia Törnblom. I den här typen av böcker eller om man går kurser på jobbet så är det inte så ofta som man får lära sig så mycket nytt, det mesta är sånt man redan hört. Men det är ju ofta precis det som behövs, att någon påminner en lite då och då. Jag tror att världen skulle vara lite snällare och lite enklare att leva i om alla då och då läser, lyssnar eller går på en föreläsning med Mia eller någon med liknande budskap. Att då och då stanna upp, fundera om man är på väg åt rätt håll här i livet är inte så dumt. Boken innehåller många konkreta tips och ännu flera exempel. Att Mia själv läser är inte bara bra, det är en självklarhet. Bäst blir boken när Mia ryter till vid några tillfällen och hennes raka härliga personlighet lyser igenom de pedagogiska knepen.

Mia Törnblom får en stark trea för sin bjussiga bok Ta plats med ansvar och generositet.

Uppläsare: Mia Törnblom

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: