Anders de la Motte – Geim

Den struliga småskojaren HP hittar en mobiltelefon på pendeltåget mellan Märsta och Stockolm. Telefonen bjuder in honom till ett Alternate Reality Game som utspelar sig mitt i verkligheten. Senare får man också möta HPs motpol polisinspektör Rebecca Normén.

Min kommentar: Om jag läst på rätt är det här Anders debutroman. Språket påminner mycket om Jens Laidus men kanske inte riktigt kommer upp i hans klass. Men det är en spännande, nytänkande och annorlunda bok. Väl värd att lyssna på.

Uppläsare: Mattias Linderoth
Betyg:

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: