Anders de la Motte – Buzz

Buzz inleds i öknen. HP är i Dubai på flykt från sitt förflutna, Rebecca besöker ett afrikanskt land som livvakt åt en svensk minister. Plötsligt hamnar de båda i hotfulla situationer som tvingar dem tillbaka till Stockholm där deras vägar möts igen.
En andlöst spännande, kraftfull och nyskapande thriller. Minst lika het som föregångaren Geim.

Min kommentar: Det är inte ofta en uppföljare till en hyllad debutroman håller en sådan hög klass. Boken är skriven med korta klipp som från en MTV video. Handlingen tar vid där Geim slutar och även om förnuftet säger att det inte kan finnas företag som kontrollerar bloggar och sociala medier som i boken så känns det ändå trovärdigt. Det är befriande med en hjälte som HP som i botten är en looser. Men jag tror att det är bra att lyssna på boken nu och inte om 5-6 år för då är det stor riska att den kommer att kännas gammalmodig. Men jag ser redan fram emot nästa bok. 

Uppläsare:  Mattias Linderoth
Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: