Phil Knight – Driv, Historien om Nike

En mycket intressant bok om att bygga upp ett företag. Att en fd revisor och ett gäng puckon(OBS Phils egen benämning på sin ledningsgrupp) utan marknadsförings eller produktutvecklingskunskap kunde ta fram ett av världens största varumärke. Boken är ett bevis på att det inte är att ”ställa ut skorna” för att få ett företag att fungera. Det är så mycket, blod, svett, tårar och räknande för att få ihop det. Jag tycker dock att historien slutar precis när börjar bli riktigt intressant. Så för mig får han gärna skriva ytterligare en bok om tiden efter 1980 också.

Uppläsare: Niklas Engdal

Betyg:

Bok nr 953

https://www.storytel.se//books/62894-Driv—Historien-om-Nike?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: