Robert Dugoni – Presidentens heder

Det har skrivits många böcker och gjorts många filmer om och kring Vita huset och den amerikanska presidenten. Det är ett kittlande ämne, det är så högt du kan komma i västvärlden. Så varför sikta lägre. Men den här boken kanske siktade lite för högt. Den har en bra grundstory men jag fick aldrig något riktigt grepp om den. Jag har väldigt sällan synpunkter på uppläsarens arbete men det här var inte bra. När man läser amerikanska förkortningar som används i dagligt tal som CIA, FBI och DC tycker jag man kan använda engelskt uttal. Annars låter det fånigt. Nej det här var ingen höjdare, det finns så många bättre böcker i ämnet.

Uppläsare: Gert Lundstedt 

Betyg


Bok nr 964
https://www.storytel.se//books/76724-Presidentens-heder?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: