Christer Pettersson – Gräv guld i dina egna kanaler

Om du har en eller funderar att sätta upp en e-handel så har du den ultimata guiden för att driva trafik till den i den här boken. För den som inte jobbar med den här typen av frågor dagligen kan uttryck som Inbound marketing,  SEO och Content marketing vara skrämmande. Men Christer Pettersson tar dig lätt under armen och guidar dig genom dessa och andra nödvändiga begrepp och metoder. Så fort det börjar bli för tekniskt hänvisar han bara att du ska kontakta den som hjälper dig med tekniska frågor och grottar på det sättet inte in sig i krångligt tekniker snack.

Det jag gillar bäst med boken är de konkreta tipsen och exemplen Christer bjuder på. Exemplet med att skriva intressanta texter kring ämnet Hälsporre är lysande. Det är konkret och bevisar att inget ämne är omöjligt att lyckas skriva om. Det är också imponerande att Christer med sin långa erfarenhet på området kan på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklara alla krångliga uttryck så att även personer utanför internetbubblans underbara värld förstår och kan bli inspirerade. Även de konkreta tipsen från aktoriteteter i branschen är till stor hjälp.

Trots att jag jobbat professionellt med dessa frågor under många år så fick jag ett antal aha uppleveler. Uppläsaren gör det bra men det skulle gett boken en dimension till om Christer själv läst in boken då jag vet att han har en behaglig röst.

Uppläsare: Isabella Hüttneter Häggstrand

Betyg:

Bok nr: 1002

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: