Kallentoft/Lutteman – Heroine


Mons och Markus har kommit fram till den fjärde delen i Herkules serien. Jag har tyckt att serien har varit lite svårt att få grepp om fram tills nu. Men nu tycker jag dom börjar få fason på den. Det här är en snabb och spännande roman med många bottnar. Jack Herry och hans kollegor sätts på stora prov. 

Hela boken utspelar sig under ett dygn i den fiktiva Stockholms förorten Stallhagen. Genom att ta upp aktuella politiska händelser, i det här fallet kravallerna i Husby, börjar Kallentoft/Lutteman likna Rosenlund/Hellström. I min bok är det ett mycket bra betyg. Till just Rosenlund/Hellströms Två soldater finns det många liknelser/kopplingar så som den fiktiva förorten och beskrivningar av unga kriminella. Det här är den bästa boken i serien hittills då man vågar blanda politiska händelser med action på ett intressant och trovärdigt sätt.

Uppläsare: Björn Bengtsson

Betyg


Bok nr 1004

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: