Karin Bojs – Min europeiska familj


Jag är väldigt svag för forskare som kan förklara vad de gör för oss ”vanliga” människor. Nu är inte Karin Bojs inte forskare men det hon presenterar i den här boken bygger på vetenskapliga artiklar, forsknings rapporter och intervjuer på en väldigt hög nivå. Då är det så imponerande att sammanställa det, med en personlig koppling, till en intressant och medryckande historia. I skolan får vi ju nästan bara läsa om dom 2 000 senaste åren. Då blir det nästan hisnande att höra om vad en kvinna gjorde för 50 000 år sen, eller hur en liten hingst blir tämjd av en Kasak för 5 000 år sen. Förena nytta med nöje och lyssna på den här boken. Att Karin läser den själv är ett extra plus.

Uppläsare: Författaren själv

Betyg: 


Boknr 1006

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: