Scott Bergstrom – Grymheten

Den här boken börjar med ett intressant porträtt av en lite vilsen ung tjej boende i New York. Men som diplomatbarn har hon flyttat runt jorden och pratar 5 språk flytande. Hennes mamma är död och en dag försvinner hennes styvfar när han är på möte i Paris. Det gör att hon är helt ensam. Ett bra upplägg för en bra bok, men ….. någonstans där utvecklas hon till en superagent. Det tycker jag inte känns så trovärdigt vilket förtar lite av det hela. Men det här är en bok som är spännande och tar upp flera samhällsengagerade frågor som trafficking och prostitution. En helt ok bok men ingen som sticker ut.

Uppläsare: Electra Hallman

Betyg:

Bok nr: 1031

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: