David Baldacci – Landsförrädaren

Sedan böckerna om Kamelklubben har David Baldacci tillhört en av mina favoritförfattare. Hans spännande deckare/spänningsromaner/spionthrillers har ju uppenbarligen inte bara trollbundit mig då han sålt över 110 miljoner böcker. Den tredje boken om militärpolisen John Puller är inget undantag. Det är en fullspäckad spionthriller som börjar med en spektakulär rymning från USAs bäste bevakade militärfängelse. Den som rymmer är Pullers livstidsdömda bror och kvar i cellen ligger en oidentifierad man. Det blir upprinnelsen på en spännande spionhistoria som utespelare sig såväl på den amerikanska landsbygden som i Pentagons korridorer. Frågan är hela tiden, vem kan man lita på? Är bandet mellan två bröder tillräckligt starkt? Betyder generalsstjänor samma sak som tillit? Så vill du ha en spännande bok i högt tempo och med en trygg Reine Brynolfsson som guide kan jag rekommendera Landsförrädaren.

Uppläsare: Reine Brynolfsson

Betyg:

Bok nr: 1047

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: