Jens Henrik Jensen – Mörkermännen

Det här är andra delen i serien om ex soldaten Nils Oxen. Jag har alltid varit svag för historier om ensamvargar som går mot strömmen och Oxen passar perfekt i den formen. Blandas det sen upp med en politik och korruption så blir det riktigt bra. Men det bästa i boken är den stora ovissheten, vem kan man lita på. Mörkermännen är en riktigt bra uppföljare på De hängande hundarna. Jag tror att det är svårt att få en riktigt bra förståelse för intrigen om man inte läst den första boken, då många referenser sträcker sig tillbaka till den boken. Bokserien om Oxen har en känsla av en riktigt bra TV serie. Längtar redan efter den tredje boken i serien

Uppläsare: Stefan Sauk

Betyg:

Boknr: 1046

En kommentar på “Jens Henrik Jensen – Mörkermännen

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: