André Vifot Haas och Erik Nahlén – Svenska folket rasar

Svenska folket är kända att knyta handen i byxfickan och mumla lite när vi blir kränkta. Men när någon trampar oss på någon av dom riktigt känsliga tårna då släpper vi på alla spärrar. Dessa ”tår” kan vara trillingnöten i Aladdin asken, kastade blommor på Skansen eller förändringar i Kalle Ankas jul. Det här är en välformulerad och rolig bok om de händelser som fått det svenska folket att skapa Facebookgrupper, ringa klagomuren eller skriva uppretade insändare. Författarna bygger på ett underhållande sätt upp storyn kring dessa händelser, ger bakgrundsfakta och kommer med vassa kommentarer. Allt utan att göra narr av Mats 38 som inte tror att han kommer att överleva om han inte får se tjuren Ferdinand på julaftonseftermiddagen. Ett extra plus till att dom läser boken själva.

Uppläsare: Författarna själva

Betyg:

En kommentar på “André Vifot Haas och Erik Nahlén – Svenska folket rasar

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: