Jan-Erik Fjell – Hämnaren

Det här är ännu än kriminalroman som följer standardmallen för kriminalromaner. Polis på glid, check. I det här fallet förflyttad till patrulleringstjänst pga spelmissbruk. Brott i nutid med koppling till händelse i historien, check. Med allt det sagt så ät det en hyfsad deckare. En bra berättelse med många svängningar fram och tillbaka. Jag gillar speciellt historien från Alcatraz om både var trovärdig och spännande. Att berätta historier för sin överlevnad, eller för att få fördelar, är en central del i historien. Något som för tankarna till tusen och en natt. Det var min första bok av Fjell och jag kan tänka mig att höra mer om Brekkes äventyr.

Uppläsare: Niklas Engdal

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: