Andreas Ek – Törst

I den första boken, Raseri, drabbades Sverige av ett utbrott av ett virus som förvandlar vanliga människor till mördarmaskiner. Vi fick följa poliserna Erik och Karin med flera under det första dygnet efter utbrottet. Jag tycket det var illa ställt med Sverige då, men det var bara början. I den här nya boken får vi följa hur livet går från det överraskande kaoset vid utbrottet till någon form av vardag. Det kan ju låta som att serien skulle tappa fart, men icke. För även om boken inte har en röd tråd likt en mordgåta som ska lösas så händer det saker hela tiden. Flera av dom frågor jag hade efter första delen fick sina svar på i den här delen. Bl.a. får vi veta mer om vad som ligger bakom viruset och spridningen. Ludvig Josephsson är en ny bekantskap som uppläsare men gör en stabil uppläsning. Jag är kanske har fallit pladask för ”zombie-genren” men skulle inte tveka att lyssna på fler liknande böcker.

Uppläsare: Ludvig Josephsson

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: