Leffe Grimwalker- Fenix

Efter ett antal år i Hongkong är Alex Storm tillbaka i Sverige för att hitta sin dotter. För att ha ett jobb tar han över driften av kasinot. Men han hinner knappt börja sin ”nya tjänst” innan polisen gör en razzia som slutar med att Alex förs åt sidan. Där får han, mot sin vilja, stifta bekantskap med polisen Bella Stasi. Hon gör klart för honom att polisen har så mycket bevis så dom kan sy in honom, Ma och Wong för överskådlig tid, men. För hon presenterar ett an offer you can’t refuse. Nämligen att bli informatör, eller Bellas bitch.

Alex Storm serien har kommit in i andra andningen i och med att den första spinn-off boken, Nemesis, kom ut för någon vecka sedan. Jag är så nyfiken hur det kommer att påverka serien. Men än så länge är det inte någon skillnad. Leffe levererar fart och spänning precis som vanligt. Det finns ett driv i serien som få svenska serier har. Det i kombination med Malmsjös uppläsning gör att det stundtals gnistrar om det.

Innan jag stänger butiken måste jag säga några ord om den nya karaktären Bella. En riktig Amazon som känns som hon äter sådan som Alex till frukost. En kvinna som tar vad hon vill ha. Ännu en stark karaktär i Storms universum. Tur att det stort så att alla får plats.

Alex Storm är tillbaka i Stockholm för att försöka reda upp sitt liv, går så där. Leffe Grimwalker bjuder som vanligt på spänning och fart. Boken Fenix får en återuppväckt fyra från mig.

Uppläsare: Jonas Malmsjö

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: