Daniel Webb – Livvakten

I media har Daniel Webb kallats ”livvakten” och under många år var han grovt kriminell. Under sin brokiga karriär har han ofta anlitats av Sveriges rikaste och mäktigaste familjer för att lösa en rad olika problem, som att ta tillbaka och spåra upp värdefullt stöldgods, avhjälpa hot, konflikter och kidnappningar. Han har också rört sig i de innersta kretsarna runt hovet och själv bevittnat hur kungen i hemlighet festat med kaffeflickor. För den bredare allmänheten blev Webb känd när hans inspelningar av hemliga samtal med kungens vänner offentliggjordes. Han blev anlitad för att konfrontera huvudkällan till Den motvillige monarken och undersöka hotet om publicering av bilder från komprometterande situationer. I den här boken avslöjas hela sanningen bakom den skandal som fått vår monarki att skaka i sina grundvalar. Unikt extramaterial som aldrig tidigare publicerats: . Ett utdrag på 20 minuter från de hemliga originalinspelningarna med bl.a. Anders Lettström. . Rikt bildmaterial på kända svenskar. Livvakten – Vägen till monarken är en avslöjande och grym skildring av händelser som de flesta av oss aldrig får någon inblick i.

Min kommentar: efter att ha lyssnat på ett par böcker om det här ”gänget” i och omkring Stockholms under värld som det så fint heter i media känns det som jag har hyffsad koll. Det har jag naturligtvis inte men många av historierna är de de samma och man får de från olika håll. Och varje bok i den här kategorin gör att Snabba cash känns mer trovärdig. Jag måste ge Webb en ”fjäder i hatten” för att han inte gjorde en pudel eller sa att han mött jesus(även om man han träffar en präst i fängelse) och suktar efter efter förlåterse. In interssant bok, speciellt när man har alla andra ”gangsterböcker” i nära minne. Hatten av för Anders Ekborgs inläsning.

Uppläsare: Anders Ekborg

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: