E.L James – Fifty shades of Grey

When literature student Anastasia Steele goes to interview young entrepreneur Christian Grey, she encounters a man who is beautiful, brilliant, and intimidating. The unworldly, innocent Ana is startled to realize she wants this man and, despite his enigmatic reserve, finds she is desperate to get close to him. Unable to resist Ana’s quiet beauty, wit, and independent spirit, Grey admits he wants her, too–but on his own terms.
Shocked yet thrilled by Grey’s singular erotic tastes, Ana hesitates. For all the trappings of success–his multinational businesses, his vast wealth, his loving family–Grey is a man tormented by demons and consumed by the need to control. When the couple embarks on a daring, passionately physical affair, Ana discovers Christian Grey’s secrets and explores her own dark desires.

Min kommentar: Jag lyssnar på böcker när jag åker buss och tåg till och från jobbet. Jag tror inte att någon av mina medressinärer hör vad jag lyssnar på, vilket jag i det här fallet är är glad för. Det här är en bok där det verkligen hettar till i. Boken är välskriven och jag tror att det finns en poäng att lyssna på den poäng att lyssna på den på engelska. Jag tror heller inte att den här boken hade slagit så stort som den gjort om den skrivits av en man.

Uppläsare: Becca Battoe

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: