Sigrid Edsensius – Öland brinner

Det här är en välskriven dramatiserad dokumentär som jag är så svag för. Sigrid Edsensius har gått igenom polisutredningar och intervjuat personer på norra Öland. Det är en skrämmande historia om en person som skulle kunna vara en av Sveriges värsta seriemördare. Men författaren är mycket noggrann att inte ta ställning i skuld frågan. Pierre är ”bara” dömd för två mord men skulle kunna utfört åtskilliga fler, och det för att han varit i behov av pengar.

Den här boken får ytterligare en dimensionen för mig då jag spenderat 10 av dom senate 15 somrarna uppe på norra Öland. Byxelkrok, Torp ovh Mellby är inga stora byar så det är inte otroligt att man stött ihop med flera av personerna i den här boken.

Uppläsare: Magnus Schmitz

Betyg:


Bok nr: 967

https://www.storytel.se//books/73331-Oland-brinner?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: