Harlan Coban – Främlingen

Dom flesta spänningsromaner har ett brott och en tillhörande polisutredning i fokus. Ja det är ett brott med i den här boken men det är annat som är i fokus. Åtminstone till en början. Harlan Coben är en lågmäld mästare av den här typen av spänningsromaner. Jag är imponerad att med ett bra språk kunna skapa spänning på det sättet han gör det. En formulering som den här säger väldigt mycket ”Den som vill se alfahannar i sin naturliga miljö, när de verkligen beter sig som sådana, borde titta på när fäder lägger sig i avkommans laguttagning. Discovery Channel borde filma det.” Som vanligt gör Reine Brynolfsson en bra uppläsning av Cobans böcker.

Uppläsare: Reine Brynolfsson

Betyg:


Boknr: 969

https://www.storytel.se//books/82897-Framlingen?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: