Lillemor Öslin – Hinsehäxan

Det är intressant att få inblickar i andra världar och andra tidsåldrar än där man själv lever. Lillemor har verkligen levt ett helt annat liv än jag. Det är intressant att lyssna på den värme och sammanhållning hon haft med människor runt om kring sig. Men det är lika tragiskt att höra om alla vidriga människor som utnyttjat henne. Jag nämnde annan tidsålder, jag tror inte att dagens bus går under namn som Tjotte, Kallis eller Bosse fladder. Låter som en rolllista i en Pilsnerfilm. Boken är även skriven på gammaldags Stockholms slag vilket ökar trovärdigheten. Till det bidrar Pia Popplins uppläsning. Det är klart att det finns en krydda att Lillemors liv varit i närheten av ett statsminister mord, en av Sveriges största politiska skandaler(Gjejer affären). Men det hennes beskrivning av hur det är att leva i fängelse, med narkotika beroende och i närheten av andra brott som är bokens behållning.

Uppläsare: Pia Popplin

Betyg


Bok nr: 972

https://www.storytel.se//books/17752-Hinsehaxan?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: