Carolina Neurath-Gränslösa

Det här är Carolinas andra skönlitterära bok om Bea Farkas. Det är en bok med en bra grundstory med flera aktuella ämnen, SMS lån, kidnappning och allmän girighet. Men även om hon har gjort Bea lite mer mänsklig med fel och brister så är det något som skaver genom hela boken. Lite som en liten sten i skon. Det var först på slutet jag kom på vad det var. Tydligheten. Dom goda är lite för goda och dom onda lite för onda. När allt faller på plats som en romantisk komedi blir jag lite trött. Men det här ät min högst personliga åsikt. Annars är boken välskriven och har ett bra driv men jag hade önskat mig ett lite mer oförutsagt slut.

Uppläsare: Moa Gammel

Betyg


Boknr 973

https://www.storytel.se//books/84806-Granslosa?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: