Henrik Blanckert – Kuriren

Det här är första boken jag lyssnar på med Henrik Blanckert. Men jag gillar hans stil. Först en massa trådar som man har svårt att se något samband med. Men desto längre den spännande historien lider desto tydligare blir konturerna. Jag har ingen aning om huruvida det finns gerillagrupper i Filippinerna som kidnappar människor och utpressar deras familjer. Men det spelar ingen roll då det i boken känns verkligt. Språket är snabbt och trots att jag aldrig varit i Somalia, Filippinerna eller Irak har jag inga problem att få bilder av platserna i mitt huvud. 

Uppläsare: Stefan Sauk

Betyg:


Boknr: 971

https://www.storytel.se//books/74544-Kuriren?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: