Thomas Engström – Väster om friheten

Det är inte så ofta jag hittar en ny svensk författare som skriver spänningsromaner. Men jag blir lika glad varje gång. Thomas Engström ver ett tips från en jobbarkompis. Det tog ett tag innan jag kunde sätta fingret på vad jag gillade med boken. Men sen kom jag på det, hans liknelser. Vad sägs om ”Han såg  ut som en bisexuell konsthandlare, på väg till sin egen konkurs”. Det gör att boken får både driv och humor. Språkmässigt få jag vibbar från Harlan Cobans böcker om Myron Bolitar. Det här är en riktigt bra spänningsroman i en internationell miljö. Att boken sålts i flera länder utanför är inte så förvånande. Ser framemot att följa anti hjälten Licht i dom kommande böckerna.

Uppläsare: Stefan Sauk

Betyg


Boknr 377

https://www.storytel.se//books/9658-Vaster-om-friheten?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: