Thomas Engström – Söder om helvetet

De andra boken om Ludwig Licht utspelade sig i USA under valrörelsen 2012. Boken kom ut 2015, två år före Trumps framfart. Men boken är kanske mer aktuell idag än den var då. Engström målar upp en läskig bild av USA. Skulle jag lyssnat på den 2015 hade jag nog tyckt att den var aningen överdriven. Men nu betraktar jag den mer som en realistisk historia. Till skillnad från den första boken änvänder sig Engström av lika många liknelser, vilket jag tycker är lite synd. Men det här är en tät och välskriven spänningsroman. 

Uppläsare: Stefan Sauk

Betyg:


Boknr: 378

https://www.storytel.se//books/36554-Soeder-om-helvetet?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: