Jorn Lier Horst – Nattmannen

Min nya favoritförfattare från Norge har kommit med en ny bok. Jag tycker det är intressant att fundera på vad som gör att man tycker om en bok. I det här fallet kan det vara så att Lier Horst ger oss läsare det bästa av två väl beprövade koncept. Först den intelligenta nedtonade polisen. Komisarie Wisting kanske inte är så nedsupen som många av hans företrädare  men annars många likheter. För det andra har han lyckats få med en Annika Bengtzon också i form av Wistings dotter Line. Med den uppsättningen med huvudpersonerna får vi följa en spännande historia som har sitt centrum i Larvik men som har sina förgreningar till Göteborg och Afghanistan. Det är inte Lier Horst bästa bok men riktigt bra.

Uppläsare: Mathias Linderoth

Betyg:


Bok nr: 980

https://www.storytel.se//books/87646-Nattmannen?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: