Gregg Hurwitz – Mannen från ingenstans

Jag är svag för hjältar som är intelligenta, starka, kan slåss och hantera skjutvapen. Det spelar ingen roll om han heter James Bond, Jason Bourne eller Carl Hamilton. I den här boken heter han Evan Smoak och han slåss inte för hennes majestäts hemliga tjänst eller någon annan hemlig säkerhetstjänst, han slåss för personer i nöd som behöver hans hjälp. I den här boken är det dock Smoak som behöver hjälp. Det är en spännande och tät deckare i ett högt tempo och tvära kast. Och med en sista mening som hintar om att det kommer en tredje bok i serien. Apropå Hamilton, det är väldigt passande att det är Stefan Sauk som läser då han gestaltat just Hamilton på bio.

Uppläsare: Stefan Sauk

Betyg:

Bok nr: 982

https://www.storytel.se//books/92931-En-man-fraan-ingenstans?appRedirect=true

En kommentar på “Gregg Hurwitz – Mannen från ingenstans

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: