Thomas Engström – Norr om paradiset 

Den tredje Lichtboken utspelar sig mestadels i Florida och på Kuba. Licht är nedgången men får ändå uppdrag. I den här boken knyter Engström ihop en hel del trådar från i första hand den första boken i serien. Jag är imponerad att han kan skriva tre internationella spänningsromaner på en riktigt hög nivå.  Även om jag tycker att det här är den sämsta av de tre böckerna. Med tanke på väderstrecken i titlarna så borde det vara en bok till i serien. Den kommer efter sommaren och jag hoppas på en riktigt bra avslutning.

Uppläsare: Stefan Sauk

Betyg:


Bok nr 979
https://www.storytel.se//books/36555-Norr-om-paradiset?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: