Glenn Hysén – Ha de gott

Som fotbollsälskare och Liverpool supporter måste man naturligtvis lyssna på Glenns bok. En bok full av anekdoter och halvdåliga Göteborgsvitsar. Precis som Glenn alltså. Tyvärr, har man följt Glenn i sportmedia sedan början på 80-talet så har man hört de flesta av historierna. Man har hört om sönderklippta kalsongen och våta kvällar på The Crown i Liverpool. Det som eventuellt är nytt är hans engagemang i sociala medier, som man i och för sig också följt, men här får man se det lite backstage. Men hur genuin han än vill framställa sig så är det ett engagemang framtaget av en PR byrå och betalat av ett spelbolag. Men det här är 4-5 timmars kravlös underhållning men några skratt. 

Uppläsare: Författaren själv

Betyg:


Boknr 989

https://www.storytel.se//books/87633-Ha-de-gott-konsten-att-bita-ihop-och-komma-igen?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: