Arne Dahl – Inland


Jag har följt och gillat Arne Dahl sen Misterioso. Böckerna om A-gruppen var nyskapande. Med Utmarker släppte ha Kerstin Holm och Paul Hjelm, och den var riktigt bra. Så när jag började med den här boken var mina förväntningar väldigt högt uppskruvade. Tyvärr måste jag säga att dom inte riktigt infriades. Jag har suttit och funderat varför. Jag kom aldrig riktigt in i boken. Tyckte att historien var lite för komplicerad. Det är kanske jag som är lite trög men, nej jag tyckte det var svårt att hålla ihop det hela. Jo, den är spännande och allt som en deckare ska ha men…

Uppläsare: Niklas Engdahl

Betyg


Bok nr: 990

https://www.storytel.se//books/76130-Inland?appRedirect=true

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: