Pascal Engman – Patrioterna

Jag gillar att bli överraskad av en bok och det blev jag av den här. Hade varken hört talas om boken eller författaren innan jag började. Det här är en skrämmande och spännande nutidsthriller. Den handlar om ett antal personer som tar ”saken i egna händer” vad det gäller invandringsfrågan. Det är naturligtvis överdrivet för att det är fiktion men med dagens stämningar känns det inte helt taget ur luften. Jag gillar att man får följa så vitt skida människor i boken. Till att börja med förstår man inte hur alla dessa människoöden hänger ihop men efterhand faller ett efter ett på plats. Engman lyckas beskriva både den hårda patrioten, en man utan känslor och den invandrade taxichauffören, en så varm och fin man. Så vill du lyssna på an spännande thriller i som utspelar sig i ett Sverige som börjar bli en allt kallare plats, då har du hittat rätt.

Uppläsare: Stefan Sauk

Betyg:

Bok nr 1041

2 kommentarer på “Pascal Engman – Patrioterna

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: