Anna Karolina – Sjusiffrigt

Efter tre väldigt råa och tuffa böcker om polisen Amanda är Anna Karolina tillbaka med en fristående bok. Det är en lite annorlunda deckare något jag gillar. Det mest annorlunda är gärningsmännen, tre kvinnor. En som äger en fallskärmsklubb, en som äger en tatueringsstudio och en läkare. Bara den kombon är annorlunda. Lägg sen till en polis som vill men har lite svårt att få till det med kvinnor, kanske inte så ovanligt för manliga poliser med inte den vanliga deckarkaraktären. Historien har sina trovärdighetsbrister ibland men det annorlunda greppet i den här boken väger upp dem. Moa Gammel gör en bra uppläsning, här hade det inte passat med en manlig uppläsare.

Uppläsare: Moa Gammel

Betyg:

Bok nr: 1042

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: