Lisa Jewell – Jag fann dig

Historier där någon hittas och har tappat minnet har förekommit både inom film och litteratur. Det är ju något kittlande med en människa med ett helt oskrivet blad. Det var nog det som gjorde att jag valde den här boken. I den här boken så är det en man som man börjar kalla Frank som hittas på en strand i norra England. Det är den lite struliga ensamstående mamman Alice som tar hand om honom. Samtidigt får vi lära känna den unga nygifta ukrainskan Lilly i London vars man inte kommer hem. Dessa två historier är de som bygger boken. Boken har ett antal tvära kast men det är de varma personbeskrivningarna som är behållningen. Det och den engelska miljön. Sen ska Maria Lyckows uppläsning ha ett omnämnande. När hon gör Lillys röst vid några tillfällen är hon lysande.

Uppläsare: Maria Lyckow

Betyg:

Boknr: 1043

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: