Dennis Lehane – En äkta man

Dennis Lehane är äntligen tillbaka efter 4 år och som vanligt är spelplatsen Boston med omnejd. Men även om platsen alltid är den samma så är berättelserna så olika. Den här gången får vi träffa Rachel. Hon växer upp med en självcentrerad mamma och en frånvarande pappa. Journalistkarriären går spikrakt fram till ett mentalt sammanbrott i direktsändning. Hon går från stjärna till en person som knappt vågar visa sig bland folk. Mannen och vännerna vänder henne ryggen och någonstans där träffar hon den snälle och trygge Brian. Men går han att lita på? Det här är en spännande relationsroman med fler vändningar än man orkar räkna. Jag tycker den är lite seg i början men när den börjar ta fart gäller det att hålla i sig. Då förstår man också att del relativt långs inledningen är nödvändig för att ge boken trovärdighet. Något som är A och O när det kommer till den här typen av komplicerade relationshistorier.

Uppläsare: Katarina Ewerlöf

Betyg:

Boknr: 1050

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: