Camilla Grebe – Husdjuret

Efter en serie böcker om psykologen Siri Bergman tillsammans med Åsa Träff kommer nu Camilla Grebe med sin andra egna bok. Den första Älskaren på huvudkontoret var en riktigt spännande bok med ett lite konstigt/annorlunda slut. Den här boken utspelar sig i en fiktiv by någonstans i Mellansverige. Grebe får in ett antal mord, en försvunnen polis, en kille som gillar att klä sig i kvinnokläder, en som tappat minnet, främlingsfientlighet samt allmänt förfall i en liten ort. Med allt det i mixen så börjar en riktigt spännande historia rullas upp. Steg för steg tar vi oss närmare en upplösning. Under resans gång får vi bl.a. möta den unga polisen Malin. Född och uppvuxen på platsen men med en längtan därifrån. Tonåringen Jake, mobbad, med en död mamma och en försupen pappa och bärande på en gigantisk stor hemlighet. De är dessa två och en handfull personer till som sätter färg på den här boken.

Uppläsare: Katarina Ewerlöf

Betyg:

En kommentar på “Camilla Grebe – Husdjuret

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: