Jørn Lier Horst – Bottenskrapet

När upptäckt Jørn Lier Horst för några år sen tyckte jag att hans böcker verkligen stack ut. Samspelet mellan far och dottern var det jag tror jag föll för. Jag kan nu konstatera att jag inte lyssnat på böckerna i rätt ordning, vilket inte alltid är nödvändigt. Det här är den andra boken i serien om Wisting. I den känns Wisting lite trött, vilken han i och för sig söker läkare för, men trots många lik och gamla pengar kommer boken inte riktigt igång. Det samspelet mellan far och dotter som jag gillar i de andra böckerna saknas lite i den här boken. Men med det sagt så är det en välskriven bok. Horst håller en hög klass och tillhör en av de bästa deckarförfattarna i norden. Men det är svårt att hålla en hög nivå genom en hel serie.

Uppläsare: Mattias Linderot

Betyg:

Bok nr: 1052

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: