Harlan Coben – Sanningen

Jag är ju svag för hjältar som är smarta, som kan dra slutsatser ut över det vanliga. I deckare och spänningsromaner är dessa ofta poliser eller militärer och uteslutande män. I den här boken är det visserligen en fd militär men hjälten och huvudpersonen är en kvinna. Maya Stern är fd stridspilot vars man blivit mördad. Lägg till att även hennes syster blivit mördad så har vi ett händelsenät som inte är helt enkelt att nysta i. Historien svänger fram och tillbaka och trots de många stickspåren blir den aldrig för komplex. Precis som i serien om sportagenten Myton Boliter så har den här boken ett rappt språk, något jag gillar med Coban. Det blir inte sämre när Reine Brynolfsson leverera det perfekt.

Uppläsare: Reine Brynolfsson

Betyg:

Boknr 1053

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: