David Baldacci – Slutspel

Ännu en spännande och fartfylld spänningsroman signerad Baldacci. Jag är ju svag för smarta och tuffa hjältar som Will Rubie. I den här boken får han och parhästen Reel bege sig till Colorado för att leta efter sin försvunne chef. I boken möter vi både nazistgäng och apostlar på den amerikanska landsbygden. Boken är en typisk Baldacci deckare, men tycker att upplösningen blev lite mycket Hungergames, utan att avslöja för mycket. Det kan också bli lite för mycket vapenporr och detaljer ibland. Den stora behållningen tycker jag är spelet mellan Rubie och Reel.

Uppläsare: Reine Brynolfsson

Betyg:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: